trouweN

Temporarily closed

The gardens and stables are open from 1 June until 26 September. The palace is closed due to renovation.

Trouwen op Het Loo

Trouwen voor de wet op Paleis Het Loo was voorheen uitsluitend voorbehouden aan de Koninklijke Familie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden!

 

Buiten openingstijden

Buiten openingstijden is het mogelijk om kosteloos vóór het hek van het paleis met auto of rijtuig foto’s te maken. Houd er echter wel rekening mee dat alle onderdelen rondom het paleis zoals de tuinen zijn gesloten. Reserveren is wel noodzakelijk, minimaal een week van tevoren o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, de naam van de fotograaf en het aantal personen naar info@paleishetloo.nl.

U kunt ook foto’s maken bij de vijvers in het paleispark. Meer informatie vindt u op Kroondomein Het Loo.

Trouwreportage

Ook als u niet op Paleis Het Loo elkaar het jawoord geeft, kunt u wel van de prachtige locatie gebruik maken om trouwfoto’s te maken. Komt u tijdens openingstijden, dan kunt u gebruik maken van het arrangement waarin u wordt begeleidt en tevens binnen foto’s mag maken. Aanmelden hiervoor kan via deze site.

Foto-Sylvia-Hormann-trouwen

Trouwlocatie

Trouwen op Het Loo is mogelijk van mei t/m september op dinsdag en vrijdag en van oktober t/m april op elke dag, met uitzondering van zondag. Een huwelijksplechtigheid op Paleis Het Loo is mogelijk vanaf € 8.000,- exclusief catering.
Tickets