scootmobiel

scootmobiel toegankelijkheid

Spirit of Winter Spirit of Winter

Temporarily open

The Stables Square is open during Spirit of Winter and Winterpaleis Het Loo from 15 December until 6 January. The palace is closed until 2021 due to renovation. The gardens are open from April until September.

Scootmobiel

Tijdens BuitenGewoon Open zijn de tuinen voor gebruikers van een scootmobiel niet toegankelijk, met uitzondering van de Koningstuin. Onze excuses voor het ongemak.

  • Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig op de algemene parkeerplaats aan de Amersfoortseweg (betaald parkeren).
  • Voor een scootmobiel geldt op het gehele terrein een maximumsnelheid van 6 km/uur. In de historische gebouwen en op de paden het vriendelijke verzoek uw snelheid aan te passen.
  • Het entreegebouw is toegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.
  • Het Stallenplein is toegankelijk. Let op er ligt hier klinkerbestrating. Ook de paden van het Stallenplein richting het paleis bestaan uit klinkers.
  • Beide restaurants zijn toegankelijk en beschikken over een invalidentoilet.

gratis app

Met de Ongehinderd app kunt u toegankelijke locaties vinden, toevoegen en beoordelen. (Ongehinderd zet zich in voor een toegankelijk Nederland en heeft hiervoor deze gratis app ontwikkeld.)

Oranje-wandeling

De Oranje-wandeling in het paleispark is niet toegankelijk.

Tips & info

Advies: bezoek Paleis Het Loo buiten de vakantieperiodes en weekenden om.

De Zonnebloem is onze adviserende partner in de toegankelijkheid van Paleis Het Loo, maar ook uw ervaringen of suggesties zijn van harte welkom via info@paleishetloo.nl.